Vejen til Job & Uddannelse - et ungetilbud

Tilbuddet Vejen til Job & Uddannelse er for dig, der er mellem 18 og 30 år, og som har brug for at fastholde eller styrke motivationen, indtil du kan starte på en uddannelse.

På Vejen til Job & Uddannelse får du undervisning, der klæder dig på til at kunne tage en uddannelse eksempelvis gennem hverdagsdansk og matematik samt samfunds- og arbejdsliv. Derudover har vi et tæt samarbejde med UU (Ungdommens Uddannelsesvejledning) og Ungekontakten på Basen, der kan forberede dig på de krav, der stilles på uddannelsesinstitutionerne.

Tilbuddet består også af undervisning og vejledning i at håndtere individuelle problemstillinger og udfordringer inden for fx kost og motion, job- & uddannelsessøgning, privatøkonomi, misbrug, sociale og faglige kompetencer.

Derudover besøger vi ofte uddannelsesinstitutioner og virksomheder, så du kan få en idé om, hvilke muligheder du har for uddannelse og arbejde.

Før du starter på Vejen til Job & Uddannelse vil der være en opstartssamtale med din sagsbehandler og din kommende vejleder fra Kursusafdelingen. Du kan læse mere om, hvad opstartssamtalen går ud på i menuen til venstre under Opstartssamtale.