JOBSuper

JOBSuper er for dig, der har været ledig i over et år, og har brug for et forløb på BUCs kursusafdeling, til at komme i job eller uddannelse. Forløbet består af et 4 ugers grundkursus med fokus på undervisning, sundhed og træning, gruppearbejde og individuelle samtaler. Du vil blive tilknyttet en jobvejleder under dit forløb. Efter grundkurset er det målet, at du kommer i praktik eller job.

Jobvejlederen vil være din primære kontaktperson, og fungere som både din mentor og din virksomhedskonsulent. Sammen med din jobvejleder lægger I en plan for dit forløb og finder ud af, hvad du skal støttes i og hjælpes med, så du kan komme ud i et arbejde. Måske du allerede har et ønskejob i tankerne, ellers kan forløbet være med til at afklare dig.

Under forløbet bliver der arbejdet med dit CV og at finde et jobmatch med en virksomhed til dig. Et jobmatch er din mulighed for at komme ud i praktik eller et virksomhedsforløb, hvor du kan udvikle dig og ende ud i ordinære timer. Din jobvejleder støtter dig i at finde det rigtige match.