Kærsdalgård

På Kærsdalgård får du mulighed for fysisk udfoldelse og praktiske opgaver på vores værksted. Der sættes fokus på at udvikle dine kompetencer gennem værkstedsaktiviteter, fysisk aktivitet og vejledning.

Der er også mulighed for at få afdækket hvor meget og hvad du kan arbejde med. Vi tager udgangspunkt i din jobplan og tilpasser opgaverne, så de er relevante for dit forløb på BUC.

Hvis du er til frisk luft, udendørsaktiviteter og havearbejde er der mulighed for dette på Stenninggård, hvor vi passer udendørsområderne. 

Opgaverne, som du kan komme til at arbejde med, er gode til udvikling af præcision, forståelse for udførsel af opgaver, forståelse for sikkerhed ved brug af maskiner, selvstændighed og udholdenhed.

Under dit forløb vil der være individuelle samtaler, hvor din vejleder og dig vil finde frem til redskaber, du kan bruge, for at udvikle dig. Da der er flere borgere på Kærsdalgård, er der også mulighed for at udvikle dine sociale færdigheder. Derudover hjælper vi dig med at udarbejde CV, som du kan bruge i din jobsøgning.

Før du starter på Kærsdalgård vil der være en opstartssamtale med din jobrådgiver og din kommende vejleder fra Kærsdalgård. Du kan læse mere om, hvad opstartssamtalen går ud på i menuen til venstre under Opstartssamtale.

Bordbænkesæt