BUC Køkken

I BUC Køkken kommer du til at arbejde med praktiske køkkenrelaterede opgaver. Det vil sige, opgaver i forbindelse med madlavning, oprydning og rengøring. Køkkenet er en god mulighed for at få afdækket din arbejdsevne og udvikle dig inden for køkkenfaget. Så hvis du har en drøm om at uddanne dig og arbejde inden for fx catering, eller som smørrebrødsjomfru, kok, eller serviceassistent, kan du prøve faget af her.

I køkkenet er der flere borgere, og du kommer derfor til at være en del af et fællesskab, som var du på en arbejdsplads. Ud fra din jobplan, som du har med fra jobcentret, vil dit forløb blive tilpasset dine behov. Din vejleder vil løbende afholde samtaler med dig, hvor I sammen lægger en plan for, hvordan du bedst når dine mål. Måske ændrer målene sig undervejs, eller der kan være brug for bestemte aktiviteter i forhold til din sundhed eller økonomi.

Opgaverne, som du kommer til at lave, er gode til udvikling af bl.a. samarbejde, initiativ, præcision, koncentration og forståelse for løsning af opgaver.

Før du starter på BUC Køkken vil der være en opstartssamtale med din jobrådgiver og din kommende vejleder fra køkkenet. Du kan læse mere om, hvad opstartssamtalen går ud på i menuen til venstre under Opstartssamtale.